UW VERZEKERAAR VERGOEDT 60-100%

ALEXIS DE REST

U betaalt alleen het eigen risico.

Urologie, Chrirurgie, Dermatologie

Wanneer u door uw huisarts of medisch specialist wordt verwezen en u komt bij Alexis Kliniek, worden de kosten van een consult, diagnostiek en behandeling bij de uroloog, chirurg en dermatoloog vergoed door uw zorgverzekeraar.

Omdat wij (nog) geen contracten hebben met verzekeraars, bepaalt de verzekeraar uiteindelijk welk bedrag zij bereid is te betalen. Dit is meestal 60-100% van het tarief, afhankelijk van de polis die u heeft afgesloten. Het resterende deel neemt Alexis Kliniek voor haar rekening. Dit geldt voor alle verzekeringen en alle polissen. Buiten het verplichte jaarlijkse eigen risico betaalt u dus geen eigen bijdrage, net als in het ziekenhuis. 

 

Spataderen

Als u een verwijzing van de huisarts heeft, wordt het eerste bezoek en het echo onderzoek altijd vanuit uw basisverzekering vergoed. Wanneer uw verzekeraar aangeeft dat zij minder vergoedt, neemt Alexis de rest voor haar rekening. Houdt u wel rekening met verrekening met uw eigen risico.

Niet alle spataderbehandelingen worden vergoed.

Of uw spataderbehandeling wordt vergoed is afhankelijk van de ernst en diagnose. Hierbij gelden de eisen van Zorginstituut Nederland. De arts kan u tijdens het eerste bezoek direct vertellen of uw behandeling voor vergoeding in aanmerking komt. Houdt ook hierbij wel rekening met uw eigen risico.

 

Huidtherapie

Voor huidtherapie kunt u bij ons terecht met - en zonder verwijzing van uw huisarts of specialist. Wanneer u aanvullend verzekerd bent kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding. U heeft dan meestal wel een verwijsbrief nodig.

Iedere zorgverzekeraar en elk aanvullend pakket biedt andere vergoedingen voor huidtherapie. Om na te gaan op welke vergoedingen u recht heeft is het raadzaam contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Vaak worden acne therapie, ontharen in het gelaat en camouflage therapie deels vergoed vanuit het aanvullende pakket van uw zorgverzekering. Voor chronische oedeemtherapie bestaat een vergoeding vanuit de basis verzekering.

Voor de eerste 50 aanmeldingen voor huidtherapie geldt: gratis en vrijblijvend eerste consult en behandeling. Dit geldt voor alle behandelingen die door de huidtherapeut worden uitgevoerd.

logo alexis wit transparant