Uw verzekeraar vergoedt 60-100%, Alexis de rest. U betaalt alleen het eigen risico.

UROLOGIE

Blaasproblemen? Op zaterdag 26 juni kunt u éénmalig gratis, vrijblijvend en zonder verwijzing terecht bij dokter Cathy Balk voor een consult. Boek nu uw afspraak!

Urologie is het specialisme dat zich bezighoudt met de afwijkingen, aandoeningen en ziekten van het urinewegstelsel bij man en vrouw én het geslachtsorgaan van de man en tot op zekere hoogte dat van de vrouw. Organen die onder urologie vallen zijn de nieren, urineleiders, blaas, urinebuis en de mannelijke geslachts organen; penis, het scrotum met de (bij)bal en de zaadleider en de prostaat.
De urologie behandelt een veelheid aan totaal verschillende ziekten en problemen: nierstenen, nierkanker, problemen aan de urineleider, blaaskanker, blaasinfecties, incontinentie, goedaardige vergroting van de prostaat, prostaatkanker, impotentie en seksueel overdraagbare aandoeningen; ook vasectomie wordt voornamelijk door urologen uitgevoerd.

ALEXIS UROLOGIE VOOR MANNEN MET

ALEXIS UROLOGIE VOOR VROUWEN MET

Klik op de aandoening voor meer informatie.

Onze uroloog Dr. Balk is tevens seksuoloog en heeft veel ervaring met de behandeling van urologische klachten. Wij hebben geen wachttijden voor urologie, met een verwijzing kunt u direct bij ons terecht.

Afspraak maken? Klik hier of bel 010-3107940.