Uw verzekeraar vergoedt 60-100%, Alexis de rest. U betaalt alleen het eigen risico. 

DE KLINIEK

  Wij zijn te vinden aan de Thomas Mannplaats 301.

In december 2020 is er hard gewerkt aan de locatie die meer dan 7 jaar heeft leeg gestaan. Na een grondige aanpak is alles inmiddels heerlijk opgefrist en zijn we klaar om patiënten te ontvangen.

Kom gerust eens vrijblijvend langs om het resultaat te bekijken! 

WELKOM

VISIE

Veel mensen lopen lang rond met medische klachten. Door lange wachttijden in het ziekenhuis en de recente afschaling van reguliere zorg kan dat soms te lang zijn, met alle gevolgen van dien.  

Alexis Kliniek biedt medische hulp in een laagdrempelige zorg omgeving, waar u direct contact heeft met uw behandelaar. Binnen een week kunt u bij ons terecht voor een consult. Door de kleinschaligheid van de kliniek is er meer ruimte voor aandacht voor de persoonlijke situatie van de patient. Een behandeling kan hierdoor op korte termijn ingepland worden en in sommige gevallen zelfs direct plaatsvinden.

Zo bieden wij de juiste zorg op de juiste plaats. 

ONS TEAM

Ons enthousiaste team van ervaren specialisten zorgt voor een laagdrempelige en veilige zorgomgeving in de Alexis Kliniek. Alexis is opgericht door Dr. Balk, Bouchra en Lisanne, drie enthousiaste dames met hart voor mensen en een passie om de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren. De drie verschillende achtergronden en kwaliteiten vullen elkaar aan om zo een optimale zorgomgeving te realiseren. De onmisbare aanvulling van andere specialisten en experts maken het team compleet.

Wij verwelkomen u graag.

Cathy website

CATHY BALK - MEDE-EIGENAAR & UROLOOG 

Met plezier werk ik al meer dan 13 jaar als uroloog. Mijn opleiding heb ik gevolgd in het Radboud-UMC in Nijmegen. Persoonlijke aandacht voor de patiënt vind ik erg belangrijk en daarom heb ik naast de opleiding urologie ook de opleiding seksuologie succesvol afgerond. Met de oprichting van de Alexis Kliniek hoop ik de juiste zorg op de juiste plaats te kunnen bieden.

Kopie van Foto Joris (1)

JORIS JANSBEKEN - CHIRURG

In het VU medisch centrum ben ik breed opgeleid als algemeen- en vaatchirurg. Mijn ervaring in beide vakgebieden heb ik in verschillende klinieken opgedaan. Binnen de Alexis kliniek verleen ik chirurgische zorg met tijd en aandacht voor de patiënt.

 

Irwin website

IRWIN TOONDER - VAATCONSULENT

Met 30 jaar ervaring als echospecialist/ vaatlaborant in de veneuze pathologie ben ik werkzaam als vaatconsulent in meerdere zelfstandige behandelcentra, waaronder Alexis Kliniek. Daarnaast ondersteun ik wetenschappelijk onderzoek in academische centra in zowel Nederland als in het buitenland. Als expert deel ik mijn kennis op congressen en verzorg ik bij- en nascholingen voor specialisten als vakdocent.

IMG_0691

FEMKE VD KREEKE - HUIDTHERAPEUTE

Ruim 11 jaar heb ik in verschillende ziekenhuizen en klinieken gewerkt en daarin zowel de medische- als cosmetische huid therapeutische zorg verleend. Met veel passie werk ik met de aangedane huid én de persoon daarin. Aandacht voor de patiënt, luisteren naar de wensen en samen een haalbaar behandelplan opstellen, daar nemen we de tijd voor bij Alexis kliniek. Daarna kan er gemotiveerd en goed geïnformeerd een effectieve behandeling gestart worden. Vaak al na een enkele behandeling kunnen we het eerste verschil zien… daar word ik zo enthousiast van!

 

Foto Bouchra

BOUCHRA BOUKHARI - MEDE-OPRICHTER EN -EIGENAAAR

Met veel aandacht en zorg doe ik mijn best om iedere patiënt zich beter te laten voelen. Daarbij is het mijn doel om mensen een betere kwaliteit van leven te geven.  Na ruim 25 jaar werkervaring in de medische zorg en verschillende praktijken van binnen te hebben gezien, ben ik voor mezelf gestart. Zo kan ik mijn visie "hart voor de patiënt" nog breder uitdragen om een verschil te maken.

CONTACT

Heeft u een vraag over de mogelijkheden om bij ons behandeld te worden? Bel of mail ons gerust, wij staan u graag te woord.

010-3107940

Thomas Mannplaats 301

3069 NJ Rotterdam

info@alexiskliniek.nl