Alexis Kliniek

Klantbeoordelingen

Meneer N te A

Behandeling vasectomie. Professioneel arts/uroloog, zeer vriendelijk! Duidelijkheid, verzorgd en heel netjes bij deze kliniek! Echt een aanrader!

Mevrouw vd A te Pijnacker

zeer vriendelijke artsen, ze leggen alles goed uit en luisteren goed naar je. de dag na behandeling werd ik nog gebeld of alles goed ging en hoe verder.

Mevrouw B uit Rotterdam

Erg tevreden over snelle afspraak, en de deskundige behandeling. Goede uitleg door de artsen! Het resultaat van de behandeling mag er zijn! Ik ben er heel blij mee en zou het iedereen aanraden om naar deze kliniek te gaan voor behandeling van spataders.

Mevrouw ter V

Ben super behandeld. Een hele fijne betrokken chirurg en super lief personeel

Mevrouw J, Rotterdam

Persoonlijke aandacht in een rustige gast vrije omgeving waar je jezelf gelijk op je gemak voelt.

Meneer de V, Rotterdam

Goede behandeling. Alles wordt goed uitgelegd en kundige arts.

Meneer A, uit H

zeer persoonlijke ontvangst en behandeling. goede voorzorg ook in corona. deskundige analyse en uitleg behandeling. goed behandelingsresultaat.

Mevrouw N, Rotterdam

Wij hadden geen idee dat er een kliniek was op minder dan 1 kilometer van ons huis. Maar dit was een openbaring. Geweldig lief, aardig en bekwame mensen. Een aanrader.

Meneer B, Vlaardingen

Zeer professionele kliniek, heldere uitleg en je voelt, je gelijk op je gemak. Heel blij met de het resultaat en nazorg.

Mevrouw T, Delft

Ik kwam voor verwijdering van 2 pigmentvlekken. Eerste gesprek was heel duidelijk. Ik rekende op 3 a 4 behandelingen maar met 1 behandeling was het gewenste resultaat al bereikt. De kliniek is goed telefonisch bereikbaar geen ingewikkeld gedoe, en heel vriendelijk en duidelijk in de benadering. Daar kan menige instelling nog wat van leren. Dus wat mij betreft dus top.

Meneer H, Gouda

Ik kon zeer snel terrecht voor een vasectomie (4 dagen) communicatie verliep vlot en soepel. Zeer gemoedelijke sfeer en geen ziekenhuis gevoel. Zeer persoonlijke ontvangst en behandeling. Zeker aan te raden!

Meneer L, Rotterdam

Ik heb bewust voor deze kliniek gekozen gezien ik voor een maximaal eindresultaat wil gaan. Je moet in mijn optiek altijd een zorgverlener kiezen die maximaal bedreven is in zijn/haar vakgebied. Deze kliniek brengt gespecialiseerde zorg bovendien samen. Deskundig en zeer vriendelijk personeel! Naar deze locatie ga je tenminste ontspannen.

Mevrouw ter G, Rotterdam

Na heel wat laser klinieken te hebben bezocht, de wanhoop nabij, eindelijk een kliniek gevonden die mij kon helpen. Wat ben ik blij dat ik ze heb gevonden. Ik heb alle nodige informatie gekregen voor behandelingen.Op sommige plekken op de huid is het best gevoelig om te laseren maar ook daarvoor hebben ze alle begrip en vooral geduld. Na 2 behandelingen al heel goed resultaat te zien!!

Meneer vd V, Berkel

Het grote voordeel van Alexis Kliniek is dat het kleinschalig is t.o.v. de fabrieken die ziekenhuizen heten.
De sfeer en ontvangst is persoonlijk en er wordt koffie of thee aangeboden.
Tegelijkertijd wèl professioneel !
Zelf heb ik vasectomie laten doen.
De arts was kundig en ook de nazorg was prima!
Ik ben zeer tevreden over het hele proces en zou Alexis Kliniek zéker aanbevelen.

Mevrouw Y, Rotterdam

Er is goed geluisterd naar mijn zorgvraag en goed meegedacht zodat de behandeling op een tijdstip kon plaatsvinden die ons beide goed uitkwam. Zeer lief en professioneel ontvangst, behandeling en nazorg! Zelfs een telefoontje de dag na de ingreep! Erg tevreden! Ik wens ze met elkaar een mooie toekomst met deze kliniek.

Meneer K, Gouda

Heb in deze kliniek, na doorverwijzing van de huisarts, een sterilisatie gehad. Door de huisarts was ik al goed voorgelicht en sloot aan bij het voorlichting gesprek van de kliniek. Ik kon er binnen een week terecht, terwijl via de ziekenhuizen iets van 83 dagen wachttijd was. Een dag na de behandeling werd er nog netjes gebeld (in het weekend) om te kijken hoe het met je gaat. IJsselland Ziekenhuis De controle of de sterilisatie gelukt is, loopt via het IJsselland Ziekenhuis. Personeel is erg vriendelijk en professioneel.

Meneer van B, Rotterdam

Ik ben door de huisarts doorverwezen naar de uroloog. Overal was een wachttijd van meerdere maanden, alleen bij Alexis kon ik vrijwel gelijk terecht. Fijn, want ik wilde natuurlijk zo snel mogelijk van mijn klachten af. De keuze voor Alexis bleek heel goed uit te pakken, want ik kwam in een prettige en relaxte omgeving terecht waar bijzonder vriendelijke mensen werken. Het consult en de behandeling door de uroloog vind ik zeer deskundig, de gebruikte apparatuur in de kliniek komt modern en hoogwaardig over. Kortom: ik ben blij dat ik bij Alexis terecht ben gekomen.

Mevrouw ter C, Rotterdam

Ik had al enige maanden last van zwemmerseczeem. Het zelf behandelen hielp niet en na overgaan op het gebruik van poeder liep het volledig uit de hand. Mijn huisarts heeft mij doorgestuurd naar de Alexis Kliniek. Ik kon vrijwel direct terecht en na de diagnose is direct de behandeling gestart. Vanuit een, in mijn ogen, uitzichtloze situatie was er binnen een week een sterke verbetering. Nu na 4 weken ben ik nagenoeg klachtenvrij en zien mijn voeten er weer heel goed uit en ben ik vrij van pijn. Mijn ervaring is dat de behandelaars zeer deskundig zijn en daarbij ook uiterst vriendelijk. Ik vermoed dat ik in een regulier ziekenhuis, als ik daar al direct terecht zou kunnen, nog niet dit resultaat zou hebben. Ik ben met name Bouchra dan ook zeer dankbaar. Ik vind de Alexiskliniek een aanwinst voor de zorg

Meneer W, Krimpen

Kon binnen een week op consult komen. Dermatoloog heeft mij zorgvuldig bekeken en haar bevindingen verteld. Dezelfde dag door huidtherapeut behandeld. Zeer professioneel. Iedereen erg vriendelijk.

Mevrouw van F, Ridderkerk

Vond het bijzonder fijn in een kliniek te komen ipv een Ziekenhuis. De kliniek is erg schoon en modern. Uiterst tevreden over Bouchra die mij heel vakkundig en met veel uitleg en geduld mij heeft geholpen. Eigenlijk totaal niets kan er beter. Snel en op tijd geholpen. Echt een aanrader!

Meneer B, Rotterdam

Het gehele traject heb ik als zeer prettig en fijn ervaren, gezien wat er is behandeld. Beide professionals waren ook professioneel in hun doen en laten, zeer snel resultaat geboekt en goede nazorg. Alexis kliniek zeer aanbevelingswaardig.

Mevrouw ter S, Rotterdam

Mijn consult ervaarde ik als erg prettig. Goede en duidelijke informatie en voornamelijk het eerlijke toekomstbeeld dat mij werd geschetst. Dit binnen een zeer professionele, moderne en frisse kliniek.
Mijn complimenten voor het deskundige team.
Leuke, gezellige en ontspannen sfeer. Een echte aanrader.

Mevrouw Y, Rotterdam

Top kliniek. Echt een aanrader. Spataders, wonden, dermatologie, urologie, Huidtherapie en nog meer. Top parkeren, makkelijk te vinden. Zulke vriendelijke mensen. Lift bij de ingang is superfijn en handig. Echt goed bereikbaar en topzorg.

Anoniem

Mijn consult ervaarde ik als erg prettig. Goede en duidelijke informatie en voornamelijk het eerlijke toekomstbeeld dat mij werd geschetst. Dit binnen een zeer professionele, moderne en frisse kliniek. Mijn complimenten voor het deskundige team. Leuke, gezellige en ontspannen sfeer. Een echte aanrader.

Mevrouw D, Delft

Erg professioneel en vriendelijke personeel, ze stellen je echt op je gemak.

Anoniem

Top kliniek 👍

Meneer R, Dordrecht

Zeer tevreden aardige artsen goed geholpen Je bent echt in goede handen aanrader 100%

Mevrouw van V, Rotterdam

Alexis kliniek beschikt over professionele behandelingen.
De sfeer is gemoedelijk en men beschikt over vakkundig personeel. De begeleiding, communicatie en nazorg is goed verzorgd. Het resultaat is nog beter dan verwacht😊 ik raad iedereen die last heeft van spataderen, Alexis kliniek aan.

Mevrouw W, Rotterdam

Ik had een hele angstige ervaring gehad bij een andere kliniek, maar deze kliniek was geweldig. De artsen en verpleegkundigen waren zo geruststellend en behulpzaam.

Mevrouw G, Barendrecht

Ik had een ingewikkelde operatie en hier heeft mij zo goed geholpen. Ik ben nu vol vertrouwen in mijn herstel.