Huidtherapie wordt in sommige gevallen vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Hierover betaalt u geen eigen risico. U heeft niet altijd een verwijzing nodig.

HUIDTHERAPIE

 

We starten met een intakegesprek hierin bespreken we wat u wilt veranderen aan de huid en beantwoorden we de vragen die er zijn. We onderzoeken de huid en zullen alles in kaart brengen wat voor de juiste behandeling noodzakelijk is. De huidtherapeut geeft uitleg, advies en samen stellen we een persoonlijk en realistisch behandelplan op voor een effectieve aanpak rekening houdend met u wensen. Ook zullen we een prijsindicatie geven.
Als u gemotiveerd en voldoende geïnformeerd bent, kunnen we na uw schriftelijke toestemming een eerste behandelafspraak inplannen.

Binnen de Alexis kliniek maar ook daarbuiten werken we nauw samen met de disciplines (bijvoorbeeld de huisarts en dermatoloog) die elkaar kunnen aanvullen en/of ondersteunen.

Onze huidtherapeut is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici.

Klik op de aandoening voor meer informatie.

Momenteel werken wij nog aan onze informatievoorziening op de website. Als u vragen heeft, kunt u altijd telefonisch of per email contact opnemen.

 

Vergoeding

U kunt voor huidtherapie bij ons terecht met - en zonder verwijzing van uw huisarts of specialist. Om in aanmerking te komen voor vergoeding van uw zorgverzekeraar heeft u meestal wel een verwijsbrief nodig.

Iedere zorgverzekeraar en elk aanvullend pakket biedt andere vergoedingen. Om na te gaan op welke vergoedingen u recht heeft is het raadzaam contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Vaak worden acne therapie, ontharen in het gelaat en camouflage therapie deels vergoed vanuit het aanvullende pakket van uw zorgverzekering. Voor chronische oedeemtherapie bestaat een vergoeding vanuit de basis verzekering.

Kijk wat we voor spataderen kunnen doen.

ADVERTENTIE HUIDTHERAPIE (1)