Uw verzekeraar vergoedt 60-100%, Alexis de rest. U betaalt alleen het eigen risico.

ADVERTENTIE VOETEN (1)

DERMATOLOGIE

Iedere maandag van 9:00 - 10:00 uur inloopspreekuur bij onze dermatoloog Syl Pel voor verdachte vlekjes en plekjes. Neem de verwijzing van uw huisarts mee. 

Onze kliniek en wachtkamer zijn ruim genoeg om te allen tijde genoeg afstand te bewaren en de RIVM-maatregelen te waarborgen. Wij zorgen er altijd voor dat er niet te veel mensen tegelijk in de kliniek aanwezig zijn.

Dermatologie is een specialisme gericht op aandoeningen van de huid, nagels, het haar en de daaraan grenzende slijmvliezen. De huid is ons grootste orgaan. Bij Alexis Kliniek begrijpen we hoe belangrijk uw huid is. Wij doen ons uiterste best om, samen met u, de beste zorg te verlenen. Samenwerking met de andere specialisten binnen onze kliniek maakt de huidzorg bij Alexis optimaal. Onze dermatoloog behandelt alle hieronder genoemde huidziekten.

Klik op de aandoening voor meer informatie. Momenteel werken wij nog aan onze informatievoorziening op de website. Voor uitgebreide informatie over de aandoeningen kunt u altijd terecht op de website van de Nederlandse Vereniging van Dermatologie. Klik hier.

Een verdacht vlekje of plekje? Op maandag kunt u tussen 9:00 en 10:00u terecht tijdens het inloopspreekuur bij dokter Syl Pel